Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové ragú nadivoko

fotka Vepřové ragú nadivoko
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové ragú nadivoko:

500 g vepřového masa  |  olej  |  kousek celeru  | 1 ks mrkve  | 1 ks petržele  | 1 ks cibule  |  pepř  | 1/2 lžičky mletého nového koření  |  tymián  | 1 ks bobkového listu  | 250 ml červeného vína  | 2 lžíce kečupu  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Vepřové ragú nadivoko:

Vepřové maso nakrájíme na stejné velké kostky. Na oleji zpěníme zeleninu nakrájenou na nudličky nebo drobné kostičky, přidáme cibuli a vše osmahneme. Potom vmícháme nakrájené maso a krátce opečeme po všech stranách. Potom vše podlijeme polovinou vína a trochou vody, přidáme koření, zamícháme a pomalu dusíme až maso téměř změkne. Občas zkontrolujeme a podle potřeby podléváme. Nakonec přidáme kečup a mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a necháme provařit. Naposledy vmícháme zbylé víno a prohřejeme. Podáváme s rýží, houskovými knedlíky či těstovinami.


Fotky receptu Vepřové ragú nadivoko:

Vepřové ragú nadivoko
Vepřové ragú nadivoko
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Vepřové ragú nadivoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !