Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové ramínko nadivoko

fotka Vepřové ramínko nadivoko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové ramínko nadivoko:

600 g vepřového ramínka  | 1 šálek kořenové zeleniny(nakrájené na kolečka)  | 2 cibule-nakrájené  | 8 kuliček celého pepře  | 2 kuličky nového koření a jalovce  | špetka tymiánu  | 1 bobkový list  | 2 stroužky česneku  | 250 ml červeného vína  | 1 lžička cukru  | 50 g tuku  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové ramínko nadivoko:

Na tuku osmažíme zeleninu a cibuli dorůžova a na tento základ vložíme osolené maso. Opečeme je po celém povrchu. Přidáme koření, celý česnek, cukr, červené víno a dusíme pod pokličkou v troubě doměkka. Podle potřeby podléváme vodou a maso občas obracíme. Upečené ramínko nakrájíme na porce, přelijeme na talířích šťávou. Příloha - jakýkoliv knedlík.


Fotky receptu Vepřové ramínko nadivoko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové ramínko nadivoko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !