Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízky na smetaně

fotka Vepřové řízky na smetaně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřové řízky na smetaně:

4 vepřové řízky z kýty  | 30 g sádla  | 100 ml kysané smetany  |  citronová šťáva  | 100 ml bílého vína  |  hladká mouka  | půl sterilované okurky  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové řízky na smetaně:

Vepřové řízky po obvodu nařízneme mělkými zářezy, osolíme, obalíme v mouce, opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle, podlijeme trochou vody a vínem a dusíme pod pokličkou. Při dušení řízky obrátíme a podlijeme vínem nebo vodou. Když jsou řízky téměř měkké, podlijeme je rozšlehanou smetanou, přidáme okurku pokrájenou na kostičky, přisolíme a přidáme několik kapek citronové šťávy. Podáváme s dušenou rýží nebo s opečenými brambory.


Fotky receptu Vepřové řízky na smetaně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky na smetaně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !