Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové řízky v alobalu

fotka Vepřové řízky v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Vepřové řízky v alobalu:

2 vejce  | 60 g másla  | 40 g sterilovaného hrášku  | 100 g šunkového salámu  | 50 g sýra  | 4 vepřové řízky

Postup přípravy receptu Vepřové řízky v alobalu:

Na másle usmažíme osolená vajíčka, po vychladnutí k
nim přidáme hrášek, drobně krájený salám a nastrouhaný
sýr. Vepřové řízky opláchneme, naklepeme, osolíme,
přidáme připravenou vaječnou směs. Řízky stočíme a
spojíme párátky. Vložíme na alobal, pokryjeme plátky
másla a dobře uzavřeme, aby šťáva nevytekla. Upečeme
ve vyhřáté troubě. Podáváme s rýží nebo různě
upravenými bramborami.
Dobrou chuť.


Fotky receptu Vepřové řízky v alobalu:

Vepřové řízky v alobalu
Vepřové řízky v alobalu
Vepřové řízky v alobalu
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Vepřové řízky v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !