Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové řízky v žampionovém krému

fotka Vepřové řízky v žampionovém krému
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřové řízky v žampionovém krému :

4 plátky vepřové kýty  | 2 lžíce oleje  | 8 ks větších žampionů  | 1,5 lžíce hladké mouky  | 125 ml šlehačky  | 2 lžíce whisky  | 1 lžička sladké papriky  |  muškátový oříšek  | 1 lžíce petrželky  | 4 lžíce strouhaného sýra  |  mletý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Vepřové řízky v žampionovém krému :

Plátky masa naklepeme, osolíme a ve velké pánvi je opečeme na oleji dočervena. Potom je naskládáme do většího pekáčku. Do výpeku přidáme na plátky nakrájené, oloupané žampiony, orestujeme je a zaprášíme moukou. Zalijeme šlehačkou, whisky, ochutíme solí, kořením a dobře promícháme. Oheň ztlumíme na minimum a necháme asi 5 minut vařit, až omáčka zhoustne. Omáčkou přelijeme plátky masa a dáme péct na 25-30 minut do trouby při teplotě asi 160°C. Asi 5 minut před dopečením maso posypeme nastrouhaným sýrem.


Fotky receptu Vepřové řízky v žampionovém krému :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky v žampionovém krému
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !