Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové řízky z Indonésie

fotka Vepřové řízky z Indonésie
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřové řízky z Indonésie:

4 plátky vepřová kýta  |  2 - 3 ks bobkový list  |  2 ks drcený hřebíček  |  1 dl bílý jogurt  | 1/2 lžičky mletá skořice  | 1 ks menší sterilovaná kapie  |  podle chuti: mletá pálivá paprika  | podle chuti: mletý černý pepř  | podle chuti: sůl  | podle potřeby: rostlinný olej na smažení

Postup přípravy receptu Vepřové řízky z Indonésie:

Řízky lehce naklepeme a po obvodu nařízneme, aby se maso nekroutilo.

Smícháme jogurt s paprikou, nadrobno nakrájenou kapií, pepřem, rozdrceným hřebíčkem a solí. Směsí potřeme řízky po obou stranách a necháme 3 - 4 hodiny v chladu odležet.

Do rozehřátého oleje vložíme bobkové listy se skořicí a promícháme. Řízky v takto připraveném oleji prudce opečeme po obou stranách.

Vepřové řízky z Indonésie podáváme s rýží a zeleninovým salátem.



Fotky receptu Vepřové řízky z Indonésie:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové řízky z Indonésie
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !