Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové rizoto

fotka Vepřové rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové rizoto :

400 g vepřového masa  | 1 balíček mražené zeeniny  | 4 balíčky rýže  | 1 konzerva žampionů  | 1 lžíce sladké papriky  | 2 ks cibule  | 1 lžička kari  | 2 lžíce sojové omáčky  | 200 g strouhaného sýra  |  olej  |  sůl  |  mletý černý pepř

Postup přípravy receptu Vepřové rizoto :

Rýži uvaříme, ale ne úplně doměkka. Cibulku oloupeme, nakrájíme na kostičky. Žampiony necháme okapat. Vepřové maso nakrájíme jak je libo.

Na pánvi cibulku zpěníme, přidáme vepřové maso, zeleninu, žampiony, koření a orestujeme. Vše podlijeme trochou sójové omáčky, osolíme a opepříme.

Hotovou rýži vsypeme do vymazaného pekáče, promícháme s masovou směsí a dáme zapéct. Podle chuti posypeme strouhaným sýrem, ale ten přidáváme později.

Zapečené vepřové rizoto ihned podáváme.


Fotky receptu Vepřové rizoto :

Vepřové rizoto
Vepřové rizoto
Vepřové rizoto
Fotky vložil: mihol,Marci7,MichelePrg 
Hodnocení receptu Vepřové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !