Použité suroviny receptu Vepřové s dušenou zeleninou:
talíř vepřového masa nakráj. na kostičky
| 1/2 sáčku mražené zeleniny se žampiony
| podle chuti: česnek
| sůl
| pepř
| 3 lžíce sojové omáčky
| podle chuti: hořčice, Vegeta
Postup přípravy receptu Vepřové s dušenou zeleninou:
Maso posypeme solí, pepřem a česnekem. Promícháme lehce osmažíme, přidáme sojovou omáčku, 1/2 lžíce hořčice a podlijeme vodou. Maso dusíme as 30-45 minut podle potřeby podléváme. Když je maso měkké necháme vodu odpařit aby zbylo jen menší množství, přidám zase půl lžíce hořčice a půl lžičky vegety potom zaprášíme moukou a ještě chvíli necháme na ohni.
Zeleninu připravíme zvlášt tak že ji nejdřív lehce osmažíme a pak také podusíme stačí 5-10 minut.
Podáváme maso s omáčkou posypané zeleninou. S jakoukoliv přílohou