Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové s játry a žampióny

fotka Vepřové s játry a žampióny
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Vepřové s játry a žampióny:

120 g vepřové kýty  | 30 g cibule  | 1 lžička oleje  | 30 g drůbežích jater  | 50 g žampiónů  |  sladká paprika  | 1 lžíce kečupu  |  pepř  |  sůl  | 1 lžíce bílého vína

Postup přípravy receptu Vepřové s játry a žampióny:

Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, pak je nakrájíme na hranolky, drůbeží játra odblaníme a nakrájíme na plátky, žampióny rovněž nakrájíme na plátky. Na teflonové pánvi zpěníme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání je opečeme. Přidáme játra a žampióny, opět je osmahneme, poprašíme paprikou a necháme je zpěnit. Vše zalijeme kečupem a vínem, osolíme, opepříme a minutu podusíme. Vepřové s játry a žampióny podáváme s rýži a zeleninovým salátem.


Fotky receptu Vepřové s játry a žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové s játry a žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !