Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové sousto na jehle

fotka Vepřové sousto na jehle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vepřové sousto na jehle:

400 g vepřové panenky  | 100 g vepřových jater  | 4 větší žampiony  | 1 zelená paprika  | 0,1 l oleje  | dle chuti: směs koření na grilování  | 400 g mražené zeleniny (směs)  | 40 g másla  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Vepřové sousto na jehle:

Maso nakrájíme na kostky a ochutíme kořením. Zalijeme olejem a necháme marinovat asi hodinu. Játra nakrájíme na kousky.
Na špíz napichujeme střídavě kousky masa, jater, plátky žampionů, kousky zelené papriky a vše znovu okořeníme a opékáme na grilu asi 10-12 minut (můžeme také opéci na pánvi v tuku ze všech stran).
Na talíři uvolníme z jehly a doplníme zeleninou uvařenou doměkka a pokapanou rozpuštěným máslem.


Fotky receptu Vepřové sousto na jehle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové sousto na jehle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !