Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.02. 2019
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové špízy na bramborách

fotka Vepřové špízy na bramborách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové špízy na bramborách:

1/2 kg vepřové kýty  | 300 g vepřových jater  | 1 cibule  | 1 paprika  | 200 g anglické slaniny  | 600 g brambor  | 4 stroužky česneku  | špetka sladká i pálivá paprika  | dle chuti sůl a pepř

Postup přípravy receptu Vepřové špízy na bramborách:

Kýtu, játra a anglickou slaninu nakrájíme na kostky, cibuli na koleka, papriku na kostky. A začneme střídavě napichovat na špízové jehly. Osolíme a opepříme dle chuti. Oloupeme brambory, nakrájíme na kolečka a dáme do vymazaného pekáče. Osolíme, opeříme, přidáme papriku sladkou a pálivou a nakrájený česnek. Na tyto brambory dáme špízy a přiklopíme pokličkou a dáme do trouby asi na 1,5 h na 150°C. Kdo má rád smetanu, může asi po hodině přidat i smetanu. Dobrou chuť.


Fotky receptu Vepřové špízy na bramborách:

Vepřové špízy na bramborách
Vepřové špízy na bramborách
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Vepřové špízy na bramborách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !