Ostružiny - pro pochutnání i zdravíOstružiny - pro pochutnání i zdraví Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Země živitelka 2015 nabídne bohatý programZemě živitelka 2015 nabídne bohatý program Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá Žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.08. 2015
Dnes má svátek Otakar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové srbské žebírko

fotka Vepřové srbské žebírko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 48

Použité suroviny receptu Vepřové srbské žebírko :

6 ks vepřových kotlet  |  cibuli  |  rajčata  |  paprika  |  olej  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Vepřové srbské žebírko :

Maso pečlivě očistíme a odblaníme, naklepeme, nařízneme a osolíme. Maso opečeme po obou stranách. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka osmažíme na oleji, přidáme papriky zbavené jadřinců a nakrájené na nudličky a spařená, oloupaná na menší kousky pokrájená rajčata. Osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní štávě. Takto připravenou náplní pokryjeme opečené kotlety. Vepřové srbské žebírko podáváme s hranolky.

Fotky receptu Vepřové srbské žebírko :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové srbské žebírko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !