Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové v pórku

fotka Vepřové v pórku
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Vepřové v pórku :

160 g Vepřová plec bez kosti  | 6 g Sádlo škvařené  | 200 g Pórek  | 6 g Mouka hladká  | 3 g Sůl  | 20 g Cibule

Postup přípravy receptu Vepřové v pórku :

Na části tuku zpěníme jemně krájenou cibuli, přidáme omyté a na stejnoměrné kostky krájené maso, osolíme a prudce za stálého míchání opečeme. Opečené maso podlijeme vařící vodou a dusíme. K poloměkému masu přidáme čistě vypraný a drobně nakrájený pórek, zahustíme světlou jíškou, připravenou z druhé části tuku a mouky, podle potřeby rozředíme, aby šťáva byla řidší, protože dalším dušením ještě zhoustne a dusíme vše doměkka.


Fotky receptu Vepřové v pórku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové v pórku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle