Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové v zelí

fotka Vepřové v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové v zelí:

400 g hlávkového zelí  | 400 g kysaného zelí  | 500 g vepřového masa  | 100 g uzeného boku  | 200 g měkkého salámu  | 200 ml bílého vína  | 40 g sádla  | 1 větší cibule  | špetka mleté papriky  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Vepřové v zelí:

Cibuli oloupeme, nasekáme nadrobno a zpěníme na sádle. Maso umyjeme, osolíme, opepříme, okořeníme, nakrájíme na kostičky a přidáme k cibuli. Hlávkové zelí očistíme, zbavíme košťálu a rozkrájíme na kostky. Dusíme podlité trochou vody pod pokličkou do poloměkka. Odděleně vaříme téměř doměkka kysané zelí. Hlávkové zelí scedíme, dáme k masu a podlijeme bílým vínem. Uzený bok a salám nakrájíme nadrobno a obojí orestujeme na pánvi dozlatova. Potom vmícháme k vepřovému masu se zelím, přidáme kysané zelí a řádně promícháme. Vše dusíme a občas podléváme, až maso změkne a chutě se spojí.


Fotky receptu Vepřové v zelí:

Vepřové v zelí
Vepřové v zelí
Fotky vložil: kacice 
Hodnocení receptu Vepřové v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !