Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.04. 2018
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové závitky na špejli

fotka Vepřové závitky na špejli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové závitky na špejli:

1 vepřová panenka  |  sůl  |  pepř  |  česnekem ochucený olivový olej  | 150 g šunky  | 100 g pravé anglické slaniny  | 2 červené papriky  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Vepřové závitky na špejli:

Vepřovou panenku prokrojte na plát, lehce ji naklepejte, osolte, opepřete, potřete česnekem ochuceným olivovým olejem. Pokryjte na plátky nakrájenou šunkou, na plátky nakrájenou pravou anglickou slaninou, posypte vrstvou jemně nakrájené červené papriky a nasekanou zelenou petrželkou. Maso stočte, nakrájejte na asi 2-3 cm silné plátky, napíchněte je po dvou na grilovací jehly nebo špejle, potřete česnekovým olejem a opečte zvolna z obou stran na grilu.


Fotky receptu Vepřové závitky na špejli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové závitky na špejli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !