Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové závitky s brokolicí

fotka Vepřové závitky s brokolicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřové závitky s brokolicí:

dle chuti: sůl a mletý černý pepř  | 150 g brokolice  | 3 lžíce olej  | 1 lžička sójová omáčka  | 1 ks cibule  | 1 ks paprika  | 1 lžíce hladká mouka  | 4 plátky vepřový řízek  | 2 lžíce hořčice

Postup přípravy receptu Vepřové závitky s brokolicí:

Řízky omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Cibuli a papriku očistíme a nakrájíme na proužky. Brokolici opláchneme a rozebereme na růžičky.

Řízky poklademe cibulí, paprikou a růžičkami brokolice. Srolujeme a převážeme nejlépe režnou nití.

Na oleji osmahneme roládky ze všech stran, lehce je poprášíme moukou, podlijeme vývarem, pokapeme sójovou omáčkou a zakryté dáme do trouby dusit asi na půl hodinky.

Podáváme s bramborem, nebo kroketami.


Fotky receptu Vepřové závitky s brokolicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové závitky s brokolicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !