Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové závitky s vinnou klobásou

fotka Vepřové závitky s vinnou klobásou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřové závitky s vinnou klobásou:

4 vepřové řízky  | 200 g vinné klobásy  |  cibule  |  paprikový lusk  | 1 dl bílého vína  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové závitky s vinnou klobásou:

Vepřové řízky naklepeme vlhkou paličkou a osolíme. Náplň z klobásy vytlačíme, rozestřeme na plátky a poklademe podélně krájenými pruhy papriky. Svineme a spíchneme jehlou na maso. Závitky dáme do menší nesmaltované misky, pokropíme olejem a přidáme krájenou cibuli. Nepodléváme. Naplněnou misku vložíme na děrovanou podložku do tlakového hrnce s 3,5 dl vody. Dusíme doměkka asi 40 až 45 minut. Misku s masem vyjmeme, vyjmeme i závitky a ke koncentrované šťávě z masa přilijeme 21 dl vína. Zahustíme lžičkou mouky rozmíchané v troše studené vody. Krátce povaříme a finálně ochutíme. Vmícháme 2 lžíce oleje a podáváme.


Fotky receptu Vepřové závitky s vinnou klobásou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové závitky s vinnou klobásou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !