Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové závitky se špenátem

fotka Vepřové závitky se špenátem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřové závitky se špenátem :

200 g vepřových kotlet  | 1 vejce  | 10 g hladké mouky  | 100 g mraženého špenátu  | 10 g oleje  | 50 g cibule  | špetka majoránky  |  kmín  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové závitky se špenátem :

Vepřové plátky naklepeme. Špenát rozmrazíme a vmícháme vejce, sůl, majoránku a mletý kmín. Připravenou špenátovou směsí pokryjeme plátky masa, srolujeme a převážeme nití. Závitky poprášíme moukou a v teflonové pánvi na oleji je opečeme dorůžova. Závitky vyjmeme, do zbylého oleje přidáme očištěnou, nahrubo nakrájenou cibuli a osmažíme ji dozlatova. Vložíme zpět závitky, mírně podlijeme vodou a dusíme doměkka. Hotové závitky zbavíme nití. Klademe je na talíř překrojené.


Fotky receptu Vepřové závitky se špenátem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové závitky se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !