Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové žebírko dušené na paprice

fotka Vepřové žebírko dušené na paprice
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové žebírko dušené na paprice:

1 000 g vepřové pečeně  | 25 g soli  | 125 g tuku  | 200 g cibule  | 800 ml vody  | 80 g hlaké mouky  | 250 ml mléka  | 250 ml smetany

Postup přípravy receptu Vepřové žebírko dušené na paprice:

Z pečeně odsekneme obratlové kosti a nasekáme jednotlivé porce. Žebírka na okrajích lehce nařízneme a mírně naklepeme. Žebírka osolíme a opečeme v 1/3 tuku. V další 1/3 osmažíme jemně krájenou cibuli, přidáme papriku, zpěníme a zalijeme částí vody. Do základu vložíme opečená žebírka a dusíme téměř doměkka. Potom žebírka vyjmeme, základ zahustíme světlou zásmažkou, rozředíme vodou a mlékem a vaříme. Ke konci omáčku zjemníme smetanou a podle potřeby přisolíme. Hotovou omáčku přecedíme na žebírka a společně velmi krátce podusíme.


Fotky receptu Vepřové žebírko dušené na paprice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové žebírko dušené na paprice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !