Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřové žebírko v zelné sukni

fotka Vepřové žebírko v zelné sukni
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřové žebírko v zelné sukni:

4 vepřová žebírka  | 8 větších zelných lusků  |  olej  |  mouka  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové žebírko v zelné sukni:

Žebírka od kosti uřízneme a naklepeme vlhkou paličkou. Obalíme v hladké mouce a na nesmaltované pánvi nasucho opečeme po obou stranách. Zelné listy spaříme ve vroucí osolené vodě. Po zchladnutí žebra listů naklepeme lehce paličkou, aby se listy snáze zavinovaly. Opečené žebírko položíme na zelný list, osolíme a opepříme. Přikryjeme druhým listem, úhledně zabalíme a spíchneme párátkem. Zabalená žebírka dáme do pekáčku vytřeného olejem. Také závitky potřeme olejem, podlijeme vodou a ve středně předehřáté troubě zvolna upečeme.


Fotky receptu Vepřové žebírko v zelné sukni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové žebírko v zelné sukni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !