Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový guláš s ovocem

fotka Vepřový guláš s ovocem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vepřový guláš s ovocem:

800 g vepř. masa na guláš  | 2 cibule  | 3 lžíce másla  |  sladká paprika  |  sůl  |  pepř  | 3/8 l vývaru  | 3 lžíce hořčice  | 100 ml šlehačky  | 1 konzerva broskvového kompotu  | 1 svazek pažitky

Postup přípravy receptu Vepřový guláš s ovocem:

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibule oloupeme a nasekáme nahrubo. Rozehřejeme máslo a maso na něm postupně prudce opečeme. Ochutíme solí, pepřem a paprikou a vyjmeme. Cibuli necháme na témže tuku zesklovatět. Opět přidáme maso a přimícháme hořčici. Přilijeme vývar a smetanu a dusíme pod pokličkou cca 1 hodinu.

Broskve necháme okapat a nakrájíme na dílky. Smícháme solamyl se třemi lžícemi vody a guláš zahustíme. Přidáme kousky broskví.

Kešu orestujeme do zlatohněda. Pažitku opereme a nakrájíme nadrobno.

Guláš dochutíme a posypeme oříšky a pažitkou.


Fotky receptu Vepřový guláš s ovocem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový guláš s ovocem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !