Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci

fotka Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci:

750 g vepřového masa  | 2 lžíce oleje  | 250 ml masového vývaru  | 250 ml červeného vína  | 250 g sušených švestek bez pecek  | 1 lžička hrubě mletého černého pepře  |  sůl  | 1/2 lžičky sušené drcené feferonky  | 3 event. hřebíčky

Postup přípravy receptu Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci:

Pomalý hrnec vymažte olejem, dejte do něj švestky, polejte je vínem a nechte stát asi 20 minut. Do hrnce přidejte maso, pepř, sůl, feferonku, případně hřebíčky, promíchejte a přidejte vývar.
Vařte zakryté na LOW 6-7 hodin. Po uvaření dochuťte solí a pepřem.



Fotky receptu Vepřový guláš se švestkami v pomalém hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový guláš se švestkami v pomalém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !