Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřový guláš se zázvorem

fotka Vepřový guláš se zázvorem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vepřový guláš se zázvorem:

500 g vepřových kostek na guláš  |  kousek másla  | 1 lžíce gulášového koření  | 1 stroužek česneku  | 4 lžičky rajčatového protlaku  | 2 cm čerstvého zázvoru  | 3 lžíce celozrnné mouky  | 2 lžíce sójové omáčky  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřový guláš se zázvorem:

Vepřové kostky naklepeme a pak je nakrájíme na nudličky. Osmahneme je na másle, přidáme gulášové koření, prolisovaný česnek a rajčatový protlak. Vše dobře promícháme a smažíme společně asi 2 minuty. Pak přidáme jemně nastrouhaný zázvor, zalijeme vodou a pod pokličkou vaříme doměkka. Po 20 minutách přidáme celozrnnou mouku rozšlehanou ve vodě, sójovou omáčku a vaříme ještě 15 minut. Dochutíme solí a podáváme s bramborem vařeným ve slupce.


Fotky receptu Vepřový guláš se zázvorem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový guláš se zázvorem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !