Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré

fotka Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré:

600 g vepřové plece  |  olej  | 1 velká cibule  | 1 lžíce gulášového koření  | 500 ml rajčatového pyré v krabičce  | 1 slepičí kostka bez GS + 500 ml vody  | ½ malé hlávky bílého zelí  | 5 lžic instantní kukuřičné kaše (sypká)  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré:

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a po chvilce přidáme gulášové koření a na malé kostky nakrájené vepřové maso. Osolíme a podlijeme slepičím vývarem připraveným z kostky a půl litru vroucí vody. Přilijeme ještě rajčatové pyré a pod pokličkou na mírném plameni vaříme doměkka. Asi po 20 minutách přidáme na nudličky nakrájené zelí a vsypeme kukuřičnou moučku. Vaříme ještě asi 15 minut. Podáváme s bramborovým knedlíkem.


Fotky receptu Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový guláš se zelím a rajčatovým pyré
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !