Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový perkelt se šlehačkou

fotka Vepřový perkelt se šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřový perkelt se šlehačkou:

400 g libového vepřového masa  | 1 střední cibule  | 2 lžíce tuku nebo sádla  | 1,5-2 lžičky sladké mleté papriky  | dle chuti: sůl  | 2 lžíce hladké mouky  | 3-4 lžíce rajského protlaku, nebo kečupu  | 2-4 stroužky česneku  | 1 dl běžné zakysané smetany nebo šlehačky

Postup přípravy receptu Vepřový perkelt se šlehačkou:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na tuku dozlatova. Vmícháme papriku, necháme jen zpěnit a hned vmícháme maso (plec krájíme na větší kostky, kýtu na menší plátky, které rozťukneme a osolíme). Necháme opéct po všech stranách, přisypeme hladkou mouku, necháme osmahnout a vše za stálého míchání podléváme vývarem. Papiňák uzavřeme a necháme maso udusit doměkka, asi 30-40 min. Po otevření hrnce vmícháme do vařící se omáčky rajčatový protlak, prolisovaný česnek, případně dosolíme, nakonec zjemníme omáčku smetanou a krátce prohřejeme.



Fotky receptu Vepřový perkelt se šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový perkelt se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !