Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřový plátek v kremžské hořčici

fotka Vepřový plátek v kremžské hořčici
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřový plátek v kremžské hořčici:

4 vepřové kotlety  | 3 lžíce kremžské hořčice  | 3 lžičky kření Texas steak  | 2 lžíce oliv. oleje  |  sůl  |  olej na osmažení

Postup přípravy receptu Vepřový plátek v kremžské hořčici:

Vepřové plátky zlehka naklepeme a potřeme z obou stran kremžskou hořčicí. Posypeme kořením Texas-steak, pokapeme olivovým olejem a necháme do druhého dne v chladu uležet.
Olej na pánvi necháme rozehřát. Naložené plátky pak zprudka opečeme z obou stran. Maso naložené v kremžské hořčici je vhodné ke smažení i ke grilování.
Vepřové plátky v kremžské hořčici podáváme s bramborovými hranolky, nebo jen s chlebem, obložené čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Vepřový plátek v kremžské hořčici:

Vepřový plátek v kremžské hořčici
Vepřový plátek v kremžské hořčici
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Vepřový plátek v kremžské hořčici
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !