Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový řízek po asijsku

fotka Vepřový řízek po asijsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Vepřový řízek po asijsku:

250 g rýže  | 250 g cibule  | 500 g vepřové pečeně  | 70 g tuku  | 1 lžíce hladké mouky  | 2 banány  | 125 g masového vývaru  | 125 g sladké smetany  | podle chuti: kari, pálivá paprika, sůl, pepř

Postup přípravy receptu Vepřový řízek po asijsku:

Omytou rýži vařte 15 minut ve 2 l osolené vody, pak ji přeceďte přes síto a nechte okapat. Kolečka cibule osmahněte, osolte, opepřete, ochuťte paprikou a kari. Pečeni nakrájejte na menší, tenké plátky a zprudka je osmahněte na 30 g tuku. Zaprašte moukou, přelijte vývarem, smetanou a krátce povařte. K pečeni přimíchejte rýži a cibuli. Banány nakrájejte na kolečka. Na zbylém tuku je rychle opečte a rozložte na pokrm.


Fotky receptu Vepřový řízek po asijsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový řízek po asijsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !