Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřový řízek s cibulí

fotka Vepřový řízek s cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vepřový řízek s cibulí:

4 vepřové plátky z kýty  | 60 g sádla nebo oleje  | 150 g cibule  | 100 g kyselé okurky  |  mletý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Vepřový řízek s cibulí:

Řízky na okrajích na několika místech nařízneme, aby se maso nekroutilo, lehce naklepeme, posolíme a popepříme. Vložíme do pánve s rozpáleným tukem a opékáme po jedné straně. Potom maso obratíme, zasypeme nahrubo rozkrájenou cibulí, plátky kyselé okurky a opékáme na druhé straně.

Vepřový řízek s cibulí podáváme na chlebu spolu se sklenicí dobrého piva.


Fotky receptu Vepřový řízek s cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřový řízek s cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !