Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vepřový zbojnický guláš

fotka Vepřový zbojnický guláš
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vepřový zbojnický guláš:

500 g vepřové plece  | 3 lžíce oleje  | 1 středně velká cibule  | 5 paprik (jedna může být pálivá)  | 4-5 rajčat  | 100 g žampionů  |  hrášek  |  trochu škrobové moučky  |  sůl  |  worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu Vepřový zbojnický guláš:

Maso nakrájíme na úzké proužky, osolíme a poprášíme škrobovou moučkou. Na pánvi rozpálíme olej a zpěníme drobně nakrájenou cibulku, maso zprudka opečeme za stálého míchání a podlijeme vodou. Přidáme žampiony a papriky a pod pokličkou dusíme. Nakonec přidáme hrášek a na kolečka nakrájená, oloupaná rajčata. Dochutíme worcestrovou omáčkou a dusíme do změknutí paprik a rozvaření rajčat.


Fotky receptu Vepřový zbojnický guláš:

Vepřový zbojnický guláš
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Vepřový zbojnický guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !