Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.03. 2019
Dnes má svátek Světlana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vídeňský puding

fotka Vídeňský puding
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Vídeňský puding:

100 g másla  | 6 vajec  | 160 g práškového cukru  | 160 g mandlí  | Vínová pěna:  | 3 žloutky  | 1/4 l bílého vína  | 50 g cukru

Postup přípravy receptu Vídeňský puding:

Máslo, žloutky, cukr a neloupané mleté mandle vymícháme. z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho přimícháme k těstu. Větší pudingovou formu potřeme máslem, vysypeme strouhanou houskou a vložíme do ní těsto. Ve vařící lázni puding vaříme až zhoustne. Puding podáváme s vínovou pěnou.

Vínová pěna: Do vína zamícháme žloutky, cukr a zahříváme do zhoustnutí. Když začne víno vřít, ihned z plotny odstavíme.


Fotky receptu Vídeňský puding:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vídeňský puding
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !