Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2019
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vídeňský puding

fotka Vídeňský puding
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Vídeňský puding:

100 g másla  | 6 vajec  | 160 g práškového cukru  | 160 g mandlí  | Vínová pěna:  | 3 žloutky  | 1/4 l bílého vína  | 50 g cukru

Postup přípravy receptu Vídeňský puding:

Máslo, žloutky, cukr a neloupané mleté mandle vymícháme. z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho přimícháme k těstu. Větší pudingovou formu potřeme máslem, vysypeme strouhanou houskou a vložíme do ní těsto. Ve vařící lázni puding vaříme až zhoustne. Puding podáváme s vínovou pěnou.

Vínová pěna: Do vína zamícháme žloutky, cukr a zahříváme do zhoustnutí. Když začne víno vřít, ihned z plotny odstavíme.


Fotky receptu Vídeňský puding:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vídeňský puding
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !