Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vídeňský telecí řízek

fotka Vídeňský telecí řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vídeňský telecí řízek:

4 plátky telecí kýty  |  sůl  | 40 g hladké mouky  | 1 vejce  | 2 lžíce mléka  |  strouhanka  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Vídeňský telecí řízek:

Maso omyjeme, osušíme, po okrajích lehce nařízneme, naklepeme, z obou stran osolíme a obalíme klasicky v trojobalu. Strouhanku po obalení lehce oklepeme, aby zbytky nepadaly do tuku. Potom řízky vložíme do rozpáleného tuku a z obou stran smažíme pomalu dozlatova, asi 40 minut. Podáváme s opékanými bramborami a čerstvou nakrájenou zeleninou.


Fotky receptu Vídeňský telecí řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vídeňský telecí řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !