Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.08. 2018
Dnes má svátek Helena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vinařské krůtí plátky

fotka Vinařské krůtí plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vinařské krůtí plátky:

600 g krůtích prsou  |  hladká mouka  | 80 g oleje  | 2 dl kysané smetany  | 1 dl bílého vína  |  hořčice  | 1 lžíce cukru  | 100 g sterilizovaných okurek  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Vinařské krůtí plátky:

Z masa nakrájíme plátky, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a opečeme na oleji po obou stranách dozlatova. Měkké maso vyjmeme, do výpeku přidáme smetanu, bílé víno, lžíci hořčice, cukru, vše promícháme a krátce povaříme. Plátky přelijeme omáčkou a zdobíme drobně nakrájenými okurkami. Podáváme s jemným knedlíkem, rýží nebo bramborem.


Fotky receptu Vinařské krůtí plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vinařské krůtí plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !