Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vinná jatýrka na tymiánu a slanině

fotka Vinná jatýrka na tymiánu a slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vinná jatýrka na tymiánu a slanině:

1 - 2 snítek tymián  | dle chuti: mletý černý pepř a sůl  | 500 g drůbeží játra  | 200 g slanina  | 2 ks cibule  | 1 dl červené víno

Postup přípravy receptu Vinná jatýrka na tymiánu a slanině:

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Játra čistíme, opláchneme a pokud máme čas, naložíme je do mléka. Tymián opereme, osušíme a nasekáme. Troubu předehřejeme na 180 °C.

Slaninu nakrájíme na tenké nudličky, vložíme je do studeného hrnce a zahřejeme. Když slanina pustí tuk, přidáme cibuli. Když cibule zesklovatí, vložíme játra a promícháme. Pak přidáme pepř, kmín, nasekané bylinky a víno.

Hrnec vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 15 minut. Měkká játra osolíme, případně ještě dochutíme a podáváme.

Jako přílohu můžeme podávat rýži nebo chleba.



Fotky receptu Vinná jatýrka na tymiánu a slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vinná jatýrka na tymiánu a slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !