Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vinná klobása s hráškem

fotka Vinná klobása s hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vinná klobása s hráškem:

500 g vinná klobása  | dle chuti: citronová šťáva  | 4 lžíce olej  | 40 g máslo  | 2 lžíce hladká mouka  | 1 plechovka sterilovaný hrášek  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Vinná klobása s hráškem:

Klobásy na konci upevníme špejlemi, osolíme, obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji opečeme z obou stran dočervena.

Poté je vyjmeme a přendáme do horké mísy, aby zůstaly teplé.

Do vypečeného tuku přidáme máslo, zahustíme hladkou moukou, orestujeme, podlijeme vlažnou vodou a za neustálého míchání uvaříme hustou omáčku. Poté vložíme okapaný hrášek, zakapeme citronovou šťávou a podle potřeby dosolíme.

Vinné klobásy na talířích přeléváme hráškovou omáčkou a servírujeme s bramborem.



Fotky receptu Vinná klobása s hráškem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vinná klobása s hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !