Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.06. 2019
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Višňová bábovka

fotka Višňová bábovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Višňová bábovka:

1 višňový kompot  | 250 g tuku  | 250 g cukru  | 3 lžíce rumu  | 3 vejce  | 370 g polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | půl lžičky skořice  | 1 čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Višňová bábovka:

Tuk, cukr a rum utřeme, zašleháme vejce, přidáme mouku s pr. do pečiva a skořicí. Vznikne polotuhé těsto. Polovinu těsta vlijeme (přesnější je nakydáme) do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy, poklademe vypeckovanými višněmi, dáme zbytek těsta.
Pečeme v předehřáté troubě na 175 st. asi 60-70 min.
Vyklopíme, po vychladnutí polijeme čok. polevou.


Fotky receptu Višňová bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Višňová bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !