Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Višňové-třešňové řezy

fotka Višňové-třešňové řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Višňové-třešňové řezy :

1 hera  | 250 g moučkového cukru  | 5 žloutků  | 260 g polohrubé mouky  | 1/2 prášku do pečiva  |  trochu mléka  |  sníh z bílků  |  kakao  |  kompotované višně nebo třešně (ze sklenice o obsahu 0,75 litru)  | krém:  |  šťávu z višní  | 1/2 litru vody  | 2 polévkové lžíce cukru  | 1 vanilkový pudink  | 250 g másla  |  čokoládová poleva

Postup přípravy receptu Višňové-třešňové řezy :

Utřeme heru, moučkový cukr, žloutky, a dále zpracujeme polohrobou mouku, prášek do pečiva, mléko a nakonec sníh z oddělených bílků.
Do třetiny těsta přidáme kakao. Na vyšší plech nalijeme nejdříve světlé těsto, pak tmavé, poklademe kompotované vypeckované višně nebo třešně, višně jsou chutnější a upečeme.
Štávu z višní doplníme do 1/2l vody, přidáme dvě polévkové lžíce cukru, jeden vanilkový pudink a vaříme, až krém zhoustne. Utřeme máslo a přidáme k němu vychladlý krém. Takto hotový krém natřeme na vychladlý koláč a nakonec polijeme čokoládovou polevou.


Fotky receptu Višňové-třešňové řezy :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Višňové-třešňové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !