Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vláčný jablkový koláč

fotka Vláčný jablkový koláč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vláčný jablkový koláč:

4 vejce  |  sůl  | 200 g másla  | 1 vanilk. cukr  | 1 citron  | 180 g cukr krystal  | 1 lžička prdop  | 140 g hladké mouky  | 1 kg jablek

Postup přípravy receptu Vláčný jablkový koláč:

Jablka renety očistíme a nakrájíme. Ochutíme je citronovou šťávou a cukrem. Máslo necháme rozpustit. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Z jednoho citronu nastrouháme kůru.
Do másla přidáme žloutky, vanilkový cukr, krupicový a ušleháme. Pak vmícháme hladkou mouku, špetku soli, kůru a prášek do pečiva. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Do základu těsta lehce vmícháme jablka a sníh z bílků.
Těsto na jablkový koláč nalijeme do čtyřhranné formy vyložené pečícím papírem a pečeme v horkovzdušné troubě na 150 - 180 °C asi hodinu.


Fotky receptu Vláčný jablkový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vláčný jablkový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !