Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vlašimský guláš

fotka Vlašimský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vlašimský guláš:

600 g svíčkové  | 200 g cibule  | 200 g žampiónů  | 200 g kapie  | 20 g feferonky  | 120 g kečupu  | 1 dl červeného vína  | 4 lžíce oleje  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Vlašimský guláš:

Hovězí maso nakrájíme na nudličky a ze všech stran je opečeme na oleji. Přidáme pepř, sůl, trochu horké vody a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme k němu nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme na nudličky nakrájené kapie a žampióny a znovu dusíme. Nakonec přidáme kečup, červené víno a ještě 5 minut dusíme. Ke guláši podáváme chléb.


Fotky receptu Vlašimský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vlašimský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !