Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vločková kořeněná bábovka

fotka Vločková kořeněná bábovka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vločková kořeněná bábovka :

120 g tuku na pečení  | 180 g pískového cukru  | 3 vejce  | 1 vanilkový cukr  | 3/4 kypřícího prášku do perníku  | 125 g ovesných vloček  | 200 g polohrubé mouky  | 250 ml mléka  | 1/2 šálku mletých vlašských ořechů  |  rozinky dle chuti  |  citrónová kůra

Postup přípravy receptu Vločková kořeněná bábovka :

Oba cukry utřeme do pěny, dále přidáme žloutky a také utřeme. Mouku smícháme s práškem do perníku. Ovesné vločky umeleme nebo rozmixujeme v mixéru. Ke směsi postupně přidáváme ořechy, vločky, mléko, mouku a citrónovou kůru. Z vaječných bílků ušleháme tuhý sníh a lehce ho vmícháme do těsta. Přisypeme rozinky dle chuti. Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy. Vložíme do nepředehřáté trouby a pečeme při 175 °C.


Fotky receptu Vločková kořeněná bábovka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vločková kořeněná bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !