Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vodňanské roštěnky

fotka Vodňanské roštěnky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vodňanské roštěnky :

4 roštěnky  | 50 g sádla  | 1 cibule  | 1 lžíce hladké mouky  | 100 g čerstvých hub  | 1 střední sterilovaná okurka  |  sardelová pasta  |  sůl  |  pepř  | 20 g másla

Postup přípravy receptu Vodňanské roštěnky :

Roštěnky nařízneme po obvodu mělkými zářezy, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na části sádla. Roštěnky vyjmeme, do kastrolu přidáme zbytek sádla a drobně pokrájenou cibuli, osmažíme ji dozlatova, přidáme roštěnky a několik lžic vody a dusíme. Když jsou roštěnky téměř měkké, přidáme máslo rozmíchané s moukou a dusíme, až roštěnky změknou. Při dušení je obracíme a podléváme vodou. Ke konci dušení přidáme pokrájené houby, okurku a sardelovou pastu. Podáváme s dušenou rýží nebo s houskovými knedlíky.


Fotky receptu Vodňanské roštěnky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vodňanské roštěnky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !