Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodouchův povánoční nářez

fotka Vodouchův povánoční nářez
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vodouchův povánoční nářez:

mletý bílý pepř  | 500 g pečené maso  | 1 porce česnek  |  sůl  | 500 g brambory  | 2 cibule  | 100 g sádlo  | 1 kelímek kysaná smetana  |  strouhaný sýr  | 0,2 l bílé víno  | 1 kg kysané zelí  | 50 g mletá paprika

Postup přípravy receptu Vodouchův povánoční nářez:

Kysané zelí proložené bramborami a masem bude lahodit vašim ústům a rozmlsaným žaludkům.
Maso (libovolné zbytky mas, co máte doma nebo uzeninu) nakrájíme na nudličky a orestujeme s cibulí a česnekem. Přidáme papriku, ochutíme, zastříkneme vínem a odstavíme. Do pekáčku dáme na dno nepropláchnuté kysané zelí, vrstvu masa a nakonec plátky brambor. Zalijeme kysanou smetanou a dáme do trouby zapéct. Po 20 minutách přidáme nastrouhaný sýr a dáme ještě na 10 minut do trouby.


Fotky receptu Vodouchův povánoční nářez:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vodouchův povánoční nářez
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !