Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.07. 2019
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vodová (cukrová) poleva, případně kávová, ovocná, rumová

fotka Vodová (cukrová) poleva, případně kávová, ovocná, rumová
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vodová (cukrová) poleva, případně kávová, ovocná, rumová:

(na 1 dort)  | 300 g prosátého moučkového cukru  | 5-6 lžic horké vody nebo mléka  |  s příchutěmi:  | 300 g prosátého moučkového cukru  | 3 lžíce horké vody nebo mléka  | 2-3 lžíce příchutí: káva, ovocná šťáva, rum apod.

Postup přípravy receptu Vodová (cukrová) poleva, případně kávová, ovocná, rumová:

Do porcelánové misky dáme cukr, přilijeme tekutinu a pokud možno novou vařečkou ji třeme asi 10 minut, dokud nezhoustne a nezbělá. Poleva musí být hustá a tekoucí. Je-li řáídká, přidáme cukr, je-li moc hustá, přidáme tekutinu. Hned ji použijeme.


Fotky receptu Vodová (cukrová) poleva, případně kávová, ovocná, rumová:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vodová (cukrová) poleva, případně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !