Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Volské oko na kopřivách

fotka Volské oko na kopřivách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Volské oko na kopřivách:

350 g čerstvé výhonky mladých kopřiv  | 4 ks vejce  | 80 g másla

Postup přípravy receptu Volské oko na kopřivách:

Čerstvé mladé výhonky jarních kopřiv natrháme, spaříme a přecedíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, na ně rozložíme kopřivy, a když začnou probublávat, vyklepneme na ně vejce, přiklopíme a necháme ztuhnout bílky.


Fotky receptu Volské oko na kopřivách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Volské oko na kopřivách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !