Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.11. 2018
Dnes má svátek Otmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Voňavé vepřové maso

fotka Voňavé vepřové maso
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Voňavé vepřové maso:

1 kg tučného vepřového od kosti  |  jarní cibulky  |  sójové omáčky  | 3 ks skořicové kůry  | 1 ks špalíček zázvoru  | 1 lžička anýzových semínek  | 8 ks hřebíčků  |  sůl

Postup přípravy receptu Voňavé vepřové maso:

Vepřové maso nakrájíme na deseti centimetrové proužky. Do velkého hrnce s jedním litrem vody dáme vařit všechny přísady kromě cibulku. Když začne voda vřít, přidáme do ní maso i s cibulkou a udržujeme asi dvě hodiny ve varu. Stále přiléváme vodu, aby se maso nepřipálilo. Potom maso vyjmeme a nakrájíme na čtverečky. Maso se podává bez tekutiny, ve které se vařilo.



Fotky receptu Voňavé vepřové maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Voňavé vepřové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !