Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Voňavý domácí chléb

fotka Voňavý domácí chléb
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Voňavý domácí chléb:

1 lžíce soli s kmínem  | 500 ml vlažné vody  | 5 dkg droží /čerstvé/  | 1 kg hl. mouky výběr  | 1 lžička cukru  |  rozpuštěné máslo  |  slaná voda

Postup přípravy receptu Voňavý domácí chléb:

Připravíme si kvásek. Do misky si dáme asi 3 polévkové lžíce vlažné vody, 5 dkg kvasnic a 1 kávovou lžičku cukru. Dobře rozetřeme a dáme na teplé místo vykynout.
Do větší mísy dáme 1 kg hladké mouky, 1 polévkovou lžíci soli s kmínem, přidáme vykynutý kvásek a 1/2 litru vlažné vody, dobře vypracujeme těsto. Pokud se bude zdát těsto řídké, můžeme přidat trochu mouky. Necháme dobře vykynout.
Z těsta utvoříme 2 bochánky a dáme na pečící papír. Ještě chvíli necháme na plechu nakynout. Potom vložíme do předehřáté trouby na 10 minut zapéct, potřeme rozpuštěným máslem a slanou vodou a domácí chléb pečeme podle potřeby asi 1/2 hodiny.


Fotky receptu Voňavý domácí chléb:

Voňavý domácí chléb
Voňavý domácí chléb
Voňavý domácí chléb
Voňavý domácí chléb
Fotky vložil: ,BADAČA 
Hodnocení receptu Voňavý domácí chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !