Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Voňavý králík po provensálsku

fotka Voňavý králík po provensálsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Voňavý králík po provensálsku:

1 králík  | 5 lžic oleje  | 1 lžíce mouky  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 2 dcl vývaru z masoxu  | 2 dcl bílého suchého vína  |  bylinky - tymián, bobkový list, petrželka  |  sůl a pepř  | 100g oliv  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Voňavý králík po provensálsku:

Na rozehřáté pánvi necháme zpěnit cibuli. Přidáme králíka rozděleného na porce. Opečeme jej po všech stranách dozlatova a poprášíme moukou.Za stálého míchání necháme zapražit. Poté vše zalijeme teplým vývarem z masoxu, ve kterém jsme rozpustili rajčatový protlak. Zjemníme bílým vínem a přidáme zbytek koření.Přikryté dusíme na mírném ohni do měkka asi 55 minut. Deset minut před dokončením tepelné úpravy přidáme olivy předem spařené ve vroucí vodě. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Voňavý králík po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Voňavý králík po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !