Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Voňavý králík po provensálsku

fotka Voňavý králík po provensálsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Voňavý králík po provensálsku:

1 králík  | 5 lžic oleje  | 1 lžíce mouky  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 2 dcl vývaru z masoxu  | 2 dcl bílého suchého vína  |  bylinky - tymián, bobkový list, petrželka  |  sůl a pepř  | 100g oliv  | 1 cibule

Postup přípravy receptu Voňavý králík po provensálsku:

Na rozehřáté pánvi necháme zpěnit cibuli. Přidáme králíka rozděleného na porce. Opečeme jej po všech stranách dozlatova a poprášíme moukou.Za stálého míchání necháme zapražit. Poté vše zalijeme teplým vývarem z masoxu, ve kterém jsme rozpustili rajčatový protlak. Zjemníme bílým vínem a přidáme zbytek koření.Přikryté dusíme na mírném ohni do měkka asi 55 minut. Deset minut před dokončením tepelné úpravy přidáme olivy předem spařené ve vroucí vodě. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Voňavý králík po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Voňavý králík po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !