Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.08. 2018
Dnes má svátek Hana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Vřetena Rio Mare s rajčaty a bazalkou

fotka Vřetena Rio Mare s rajčaty a bazalkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Vřetena Rio Mare s rajčaty a bazalkou:

350 g vřeten  | 2 balení tuňáka Rio Mare s rajčaty a bazalkou  | 250 g mozzarely  |  bazalka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vřetena Rio Mare s rajčaty a bazalkou:

Uvařte těstoviny v dostatečném množství osolené vody. Mezitím okapaný sýr mozzarella nakrájejte na kostečky. Okapané a uvařené těstoviny „al dente“ dejte do mísy a smíchejte je s mozzarellou a tuňákem na těstoviny s rajčaty a bazalkou. Dle chuti přidejte sůl, pepř a čerstvou bazalku. Poté nechte vše na pár minut zapéct v rozehřáté troubě a můžete podávat.


Fotky receptu Vřetena Rio Mare s rajčaty a bazalkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vřetena Rio Mare s rajčaty a bazalkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !