Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.04. 2018
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Výborná jablíčková buchtička

fotka Výborná jablíčková buchtička
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Výborná jablíčková buchtička:

4-5 vajec  | 250 g cukru  | 1/4 l oleje nebo rozpuštěné hery  | 300 g polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | dle chuti: větší množství strouhaných jablek  | dle chuti: rum, skořice a vlašské ořechy

Postup přípravy receptu Výborná jablíčková buchtička:

Připravíme těsto, které nalijeme na pekáč vyložený pečícím papírem (trochu těsta si necháme navrch), poklademe strouhanými jablíčky, posypeme cukrem se skořicí, zakapeme rumem, posypeme oříšky, můžeme přidat i rozinky a zalijeme zbylým těstem (nemusí být úplně všude). Pečeme asi 45 minut. Tahle buchtička je prostě báječná.


Fotky receptu Výborná jablíčková buchtička:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Výborná jablíčková buchtička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !