Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výborné žloutkové řezy

fotka Výborné žloutkové řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Výborné žloutkové řezy:

Těsto:  | 35 dkg hl. mouky  | 25 dkg másla  | 2 žloutky  | 5 lžíc vlahé vody  | 4 dkg cukru  | Krém:  | 1 máslo  | 15 dkg cukru  | 1/2 l mléka  | Poleva:  | 15 dkg cukru  | 4 bílky

Postup přípravy receptu Výborné žloutkové řezy:

Těsto zpracujeme a rozdělíme na 2 díly, které vyválíme na nevymazaný plech a každé zvlášť dáme péct a před pečením propícháme vidličkou. Po upečení zahýbáme s plechem, aby plát povolil. Necháme vychladnout. Mezitím si připravíme krém uvaříme kaši z mouky, mléka a žloutků, který po vychladnutí dáme do utřeného másla z cukrem. Hotový krém namažeme na jeden z plátu a druhý položíme na krém (takže krém je mezi pláty). A úplně nakonec si v páře ušleháme sníh z bílků a z cukru pěkně do tuha. Dáme na vrchní plát a můžeme posypat grankem. Dáme ztuhnout.


Fotky receptu Výborné žloutkové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Výborné žloutkové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !